Herroelen Motors, Uw erkende Ford carrossier

Herroelen Motors in Dilsen-Stokkem is een officieel erkende schadeherstelspecialist met kennis, technologie en jarenlange ervaring! Met andere woorden: Herroelen Motors heeft alles in huis om uw wagen in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Zowel Ford Motor Company als de meerderheid van alle grote verzekeringsmaatschappijen erkennen onze carrosserieafdeling. En uiteraard hebben we zelf het volste vertrouwen in ons reparatiewerk. U krijgt er dan ook drie jaar waarborg op.

Boek direct een service bij Herroelen Motors

S.M.A.R.T.-REPARATIES

Kleine schade kan irritant zijn, maar hoeft niet per se veel te kosten. Het S.M.A.R.T.reparatiesysteem van Herroelen Motors biedt u de modernste reparatiemethoden voor het herstellen van blikschade, lichte schade aan bumpers, carrosseriepanelen, sierstukken en ruiten. Wist u trouwens dat wij ruitherstellingen aanbieden aan een lagere prijs dan de grootste Belgische ruitspecialisten?


100% FORD, 100% SERVICE

  • Onze door Ford Motor Company opgeleide en gekwalificeerde carrossiers weten perfect hoe ze uw wagen moeten behandelen.
  • Herroelen Motors beschikt over de modernste gereedschappen en uitrusting om alle herstellingen efficiënt uit te voeren.
  • We gebruiken uitsluitend originele Ford-onderdelen. Zo voldoen we aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen die Ford oplegt en blijven uw Fordgarantie tegen doorroesten en de waarde van uw auto onaangetast.
  • Onze unieke schadereparatiegarantie van drie jaar is overdraagbaar. Bij verkoop van uw auto genieten ook de nieuwe eigenaars ervan.
  • Gratis vervangwagen gedurende de duur van de herstelling.
  • Door onze erkenning en tussenkomst kan u rekenen op een snelle financiële afhandeling door uw verzekering.

Boek een service

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen